Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sleep House Ruse Ood
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Saltea air latex ortopedica
1633 lei
Brand
Arcuri  de latex
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceasta saltea a fost realizata in urma unor cercetari specializate pentru a obtine o elasticitate foarte buna si o ventilatie de calitate.
Solutia a fost realizarea unei saltele bazate pe arcuri de latex cu 7 zone de elasticitate diferite si a unei zone speciale pentru umeri.

Arcurile de latex sunt concepute sa actioneze independent in asa fel incat sa sustina intr-un mod foarte eficient si diferit partile corpului (tinandu-se cont de anatomia acestuia) pentru a pastra si sustine coloana intr-un mod natural si obtinerea unei relaxari excelente.
Datorita densitatii diferite a arcurilor de latex salteaua nu este foarte moale avand o duritate medie+. Suporta si persoane cu masa corporala mare (maxim 130 kg/persoana).

Tehnologia arcurilor de latex asigura o si mai buna ventilare a materialului permitand absorbtia si eliminarea rapida a excesului de umiditate. Materialele sunt realizate in Bulgaria si corespund atat normelor CEE cat si normelor speciale de calitate si sanatate impuse materialelor cu posibili factori alergeni.

Sleephouse.ro
Din Gura in Gura