Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sleep House Ruse Ood
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Saltea Nani
748 lei
Brand
Aruba Memory ortopedica
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Toate tehnologiile moderne la saltele, îmbinate într-un produs.

O combinaţie minunată de calităţile  POCKET SPRING, POLIFLEX şi MEMORY FOAM. Nucleul este cu o faţă, multizonală - din ancore împachetate individual înr-un pocket(buzunar) din textil neţesut, fixate împreună printr-o legătură elastică şi marginite cu un cadru stabilizator lateral din KOVAFOAM. De la căldura corpului spuma termoactivă repetă curbele coloanei vertebrale, distribuie greutatea pe toata suprafata saltelei si elimină oboseala fizică acumulată.

Pentru obţinerea unei presiuni punctuale echilibrate în zona de contact cu corpul este adăugată suplimentar o spumă molificată suplimentar, care contribuie la o circulaţie corectă a sângelui. Densitatea ridicată a POLIFLEX, împreuna cu POCKET SPRING în adâncime, oferă o ortopedicitate optimă a saltelei, realizând o poziţie perfectă pentru somn şi relaxare.

Tapiteria LUREX cu firele de argint întreţesute eliberează controlat ioni de argint, care inhibă dezvoltarea de acarii, bacterii şi ciuperci. În combinaţia cu vata de silicon hipoalergenică şi textilul neţesut SPUN BONDED în capitonaj se oferă o moliciune suplimnetară şi comfort.

Calităţile "Aruba Memory" sunt preferate de iubitorii comfortului FEDERLUX.
Din Gura in Gura