Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sleep House Ruse Ood
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Mobilier set de dormitor Venetia Lux
7047 lei
Brand
Venetia Lux
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Caracteristici tehnice:

Toate modulele mobilierului de dormitor al seriei"Venetia Lux" sunt fabricate din panourile companiei austriene, EGGER. Toate elementele vizibile sunt din panouri de culoare alba. Detaliile marginilor sunt cu Abs de 1mm grosime.

Patul are mecanism de ridicare antisoc si rama plata din metal, capitonat cu piele de inalta calitate "Nefeli" de la Compania Inderma si are ca decoratiune, pt. un design de lux, nasturi de crystal.
Noptierele sunt si ele capitoanate.

Dulap cu doua usi glisante, compuse din mai multe părți, banda din mijloc este realizată de către "PRINT" - Sticla cu efect floral (detaliu sticlă cu design floral imprimat). Dulapul are picioare reglabile de tipul de "Siso".
Comoda este fabricata cu patru seratre ale caror fete sunt curbate.

Grosimea panourilor folosite este de 36 mm, carcasa fiind mai spatioasa si cu design de lux, material folosit tot MDf vopsit cu efect lucios.

Setul de dormitor Venetia Lux este valabil in dou acombinatii cu preturi diferite:
-Setul de dormitor Venetia Lux combinatia Classic: include dulapul, un pat cu rama si mecanism de ridicare+doua noptiere.

-Setul de dormitor Venetia Lux Maxi:include toate modulele din imaginea alaturata (combinatia Classic + comoda)
ALEGE CULOAREA: Va dam posibiliatatea de a alege culoarea panourilor din gama companiei EGGER. Culoarea panoului superior al comodei poate fi aleasa din catalogul RAL, iar selectarea culorii pielii de inalta calitate este din gama brand-ului(marcii) "NEFELI".

PERIOADA DE FABRICATIE: Putem produce aceste articole pentru tine in 30 zile calendaristice.
Din Gura in Gura